Bebel Gilberto

Bebel Gilberto (pilnas vardas Isabel Gilberto de Oliveira) – 1966 metų gegužės 12-ąją Niujorke gimusi brazilų dainininkė, kurios vardas dažniausiai siejamas su bosanovos muzika. Bebel yra populiarios dainininkės Miúcha ir vieno iš bosanova stiliaus kūrėjų João Gilberto dukra.

Būdama septynių metų amžiaus Bebel Gilberto įrašė porą dainų savo motinos debiutiniam albumui „Miúcha“. Po poros metų Bebel kartu su Miúcha ir saksofonininku Stan’u Getz’u dalyvavo džiazo festivalyje Niujorke.

Bebel Gilberto diskografija:

Um Certo Geraldo Pereira, Funarte (with Pedrinho Rodrigues) (1983)
De Tarde, Vendo O Mar (with Luizão Maia & Banzai) (1991)
Tanto Tempo (2000)
Bebel Gilberto (2004)
Momento (2007)
All in One (2009)

Remiksų albumai

Tanto Tempo Remixes (2001)
Tanto Tempo (Special Remix Edition) (2003)
Bebel Gilberto Remixed (2005)

Liaudies medicina, vaistažolės | Vaistazoles | Masažuotojas Vilniuje, masažai Vilniuje | Kartoniniai zaidimu nameliai | paplūdimio tinklinis | Akiu korekcija | Darbas puse etato | Volkswagen Passat nuoma