Georg Deuter

Georg Deuter – 1945 metų vasario 1-ąją Vokietijoje gimęs New Age ir ambient muzikantas. Deuter’is laikomas vienu iš New Age muzikos pradininkų.

Georg’as Deuter’is gimė Falkenhagene. Savarankiškai mokėsi groti gitara, fleita ir kitais muzikiniais instrumentais. Tačiau rimtai užsiėmė muzika dvidešimties metų, po to, kai pateko į autoavariją.

Pirmas jo albumas „D“ buvo išleistas 1971 metais. 1970-aisiais – 1980-aisiais, ieškodamas dvasinio ir kūrybinio įkvėpimo, Georg’as Deuter’is keliavo po Aziją. Ilgą laiką jis gyveno Ošo ašrame Indijoje ir buvo jo mokiniu, kur jam buvo suteiktas Chaitanya Hari vardas. Jis paruošė muzikines kompozicijas, kurios Ošo mokinių buvo naudojamos kaip fonas meditacijoms. Įrašuose muzikantas naudojo elektroninius sintezatorius bei tradicinius Indijos muzikinius instrumentus. Jis papildydavo muziką įvairiais efektais, kurie padarydavo jo muziką švelnia ir atpalaiduojančią.

1990-aisiais Deuter’is perėjo į Ošo mokinių įkurtą įrašų kompaniją „New Earth Records“.

Šiuo metu Georg’as Deuter’is toliau eksperimentuoja su įvairiais instrumentais.

Georg’o Deuter’io diskografija:

D (1971)
Aum (1972)
Kundalini Meditation Music (1975)
Nadabrahma Meditation Music (1975)
Nataraj Meditation Music (1975)
Tea from an empty Cup (1975)
Riding the Bull (1976)
Celebration (1976)
Dynamic Meditation Music (1976)
Haleakala (1978)
Ecstasy (1978)
Silence Is the Answer (1980)
Cicada (1982)
Nirvana Road (1984)
Phantasiereisen (1984)
San (1984)
Call of the Unknown (1985)
Phantasiereisen (1987)
Land of Enchantment (1988)
Healing Hypno Trances (1990)
Bashos Pond (1990)
Petrified Forest (1990)
Sands of Time (1991)
Henon (1992)
Tao Te King Music & Words (1992)
Relax (1993)
Inside Hypno Relaxation (1994)
Terra magica: Planet of Light (1994)
Klänge der Liebe Relaxation (1995)
Wind & Mountain (1995)
In Trance Hypno (1995)
Chakras (1995)
Tu dir gut (1996)
Nada Himalaya Tibetan Bells (1997)
Reiki Hands of Light (1998)
Die Blaue Blume (1998)
Chakra (1998)
Garden of the Gods (1999)
Männerrituale Music & Words (2000)
Frauenrituale Music & Words (2000)
Sun Spirit (2000)
Buddha Nature (2001)
Wind & Mountain (2001)
Like the Wind in the Trees (2002)
Sea & Silence (2003)
Earth Blue (2004)
Tibet: Nada Himalaya, Vol. 2 (2005)
East of the Full Moon (2005)
Koyasan: Reiki Sound Healing (2007)
Spiritual Healing (2008)
Atmospheres (2009)
Notes From a Planet (2009)
Eternity (2009)
Celebration of Light: Music for Winter and the Christmas Season (2009)
Mystery of Light (2010)
Empty Sky (2011)

Liaudies medicina, vaistažolės | Vaistazoles | Masažuotojas Vilniuje, masažai Vilniuje | Kartoniniai zaidimu nameliai | paplūdimio tinklinis | Akiu korekcija | Darbas puse etato | Volkswagen Passat nuoma