Roots Radics

Roots Radics (angl. roots – šaknys, lot. radix – šaknys) – 1978 metais The Marvells ir The Revolutionaries narių, bosisto Errol’o „Flabba“ Holt’o ir gitaristo Eric’o „Bingy Bunny“ Lamont’o, įkurta dub ir reggae grupė. Su Roots Radics taip pat grojo Linval Thompson, Gregory Isaacs, Sugar Minott, Prince Far I, Creation Rebel, Culture, Don Carlos, Frankie Paul, Eek-A-Mouse, Israel Vibration ir kiti. 1980-ųjų pirmoje pusėje Roots Radics buvo labai populiarūs Jamaikoje.

Nemaža dalis Scientist dub muzikos sukurta iš Roots Radics kūrinių.

Po Eric’o Lamont’o mirties 1994 metais Roots Radics nutraukė savo veiklą.

Roots Radics diskografija:

Freelance (1981)
Dangerous Dub (1981)
Johnny Osbourne Meets Roots Radics (1981)
Radical Dub Session (1982)
Seducer Dub Wise (1982)
Scientist & Jammy Strike Back (1983)
Hot We Hot (1988)
Hot We Hot Dub (1989)
Forwards Ever, Backwards Never (1990)
World Peace III (1992)
Radically Radics (1996)
Dub Fi Junjo (2000)
Prophecy of Dub (2004)
A Rubba Dub (2004)
In a Dub Explosion (2006)
Live at Channel One (2007)

Liaudies medicina, vaistažolės | Vaistazoles | Masažuotojas Vilniuje, masažai Vilniuje | Kartoniniai zaidimu nameliai | paplūdimio tinklinis | Akiu korekcija | Darbas puse etato | Volkswagen Passat nuoma