Wesley Willis

Maždaug dviejų metrų ūgio ir gerokai virš centnerio sveriantis juodaodis milžinas Wesley Willis’as (1963-2003) nuo vaikystės girdėjo balsus. Jis davė jiems vardus: Heartbreaker, Nervewrecker ir Meansucker. Norėdamas juos įveikti, Willis’as klausydavosi muzikos ir dainuodavo. 1989 metais jam buvo diagnozuota šizofrenija. Keletą metų jis dainavo gatvėse pritardamas sau paprastu sintezatoriu. Pasirodymų metu Wesley pardavinėdavo savo piešinius ir kasetes su savo įrašais.

1992 metais Wesley Willis’as subūrė hardcore grupę The Wesley Willis Fiasco (1, 2, 3).

Willis’as rašydavo dainas apie greitą maistą, superherojus, muzikantus, politikus arba plūsdavo ramybės neduodančius balsus. Savo dainas Wesley rašė sintezatoriaus pagalba. Tiesa, jis niekada negrojo klavišiniais, tačiau naudojo užprogramuotus akordus su jau paruoštais ritmais ir harmonijomis.

Wesley Willis’as įrašė daugiau nei 50 albumų, kai kuriuos iš jų išleido Jello Biafra’i priklausanti kompanija „Alternative Tentacles“. Willis’as kartais pasirodydavo televizijoje.

2003 metais Wesley Willis’as mirė.

Wesley Willis’o diskografija:

1993 Radiohead

1994 Double Door

1994 Machine Gun Kelly

1994 Mr. Magoo Goes to Jail

1994 Prisonshake

1994 Rev Norb

1994 Rev Norb #2

1995 Atomic Records

1995 Delilah's

1995 Drag Disharmony Hellride

1995 Fireman Rick

1995 Policeman Steve Harvey

1995 Greatest Hits

1995 Jason Rau

1995 Rock Power

1995 Tammy Smith

1995 Dr. Wax

1995 Wesley Willis

1995 Daren Hacker 

1995 Wesley Willis 

1996 Spookydisharmoniousconflicthellride (with the Wesley Willis Fiasco) 

1996 Mr. Magoo Goes to Jail Vol. 1

1996 Mr. Magoo Goes to Jail Vol. 2

1996 Mr. Magoo Goes to Jail Vol. 3

1996 New York New York

1996 Fabian Road Warrior 

1996 Feel The Power 

1996 Rock 'N' Roll Will Never Die 

1996 Black Light Diner

1997 Metal Clink Punishment Jail

1997 QUT Music Grads Rock Out Man

1998 Rock 'N' Roll Jackflash

1998 SMD Promotions

1999 Dead End Street

1999 Greatest Hits Vol. 2 

1999 Silver Fish Sea World

2000 Guitar Rock of Ages

2000 Shake Your Piggy Bank 

2000 Joe Hunter 

2000 Joe Hunter #2

2000 Never Kill an Ape 

2000 Rush Hour 

2001 ASCAP

2001 Fool's Gold

2001 Torture Demon Hellride

2001 Full Heavy Metal Jacket

2001 Live EP (with the Wesley Willis Fiasco) 

2001 North Carolina Highway Patrol 

2003 Greatest Hits Vol. 3 

2003 Big Black Ball Sack

Liaudies medicina, vaistažolės | Vaistazoles | Masažuotojas Vilniuje, masažai Vilniuje | Kartoniniai zaidimu nameliai | paplūdimio tinklinis | Akiu korekcija | Darbas puse etato | Volkswagen Passat nuoma